Hoyeahhh !!!!! RAYA!



Caption gambar : Dengan rasa penuh syok nak raya serta semangat berkobar kobar nak raya saya mengisytiharkan hari Ahad ni raya ! Let's PARTAYYYY !
Lewls .Jangan percaya sangat apa yang aku tulis tu .Hahaah XD Done packing untuk balik kampung aku kat Sabah esok .Baju kurung dah , pijama , dah .Semua -> DAH ! Siapa yang tak semangat nak raya ni ? Nak tahu nak tahu 0.0 Ok , tak kisah .Go on .

Nah ambil feeling raya sikit .Jangan pause .Aku tak kira korang jangan pause .


Uwah uwah , aku sangat bersemangat sebab lagu ni play waktu aku tengah taip post ! Haha exsaited nye -.- Aku kebosanan di rumah so aku tweet semua pasal raya .Takdela semua , mostly pasal wishes pada rakan rakan twitter yang sanggup follow aku , arigatou tweetfrens !

Facebook aku still sepi , go die ! Tak I mean to my facebook .GO DIE !

Esok aku akan rindu sangat notebook aku ni .Notebook yang selama ni setia cheer up kan aku yang bosan .Padahel still bosan lagi .Alah , tak kisah .I will miss you tenet .*Internet* Miss you notebook :)

Selamat Hari Raya buat yang baca post ni !!!! :) Tak perlu pause lagu tu .Dia akan sentiasa play hahah ! Aku tak sabar nak balik Sabah ! Lama tak balik .Lama tak jumpa semua benda kat sana .Aku tak tahu nak beli apa .

Aku rasa nak borong semua barang comel kat sana .Aku suka sangat benda yang comel comel .XD Obsesi ! Ok lah ok lah .Jangan boros .Hahah *banyak gelak , k *
Once again , selamat hari raya !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Raya biar bergaya ! *thumbs up *

No comments: