It gets to hard , uhmm yeahhh .


Assalamualaikum , ni hari ke -3 suara aku serak , maklumlah hilang suara .But my voice is getting better .Best pulak suara serak >.< Pfftt macam la suara sedap sangat ! Lupakan hiatus ok :) Malu *facepalm *

I had a fight with someone , and she ain't give response.It's up to you , I hate fighting and don't mess up with my friends , babe .Kinda gets annoyying but I don't care . I don't care if you want to steal their attention , I just hate fighting .

Mesti ada seorang atau dua orang yang tak sukakan kita .Nabi Muhammad sendiri pun ada banyak penentang , inikan pula kita umatnya yang lemah :)

End of the fight story .

Cerita Hari Khamis  (27 Sept 2012)

Hari Kokurikulum - Pertandingan kawad berirama ! Alhamdulillah Puteri Islam dapat nombor 2 . My best mistake ever since form 1 : masuk Puteri Islam .I want to thank cikgu yang masukkan aku dalam Puteri Islam :D Love u teacher .

awww, tetiba rindu kawad .Anddd , ada jualan hari tu .Makan laksa and I ended up suara serak serak macam ni .awwww , I hate laksa :P


Puteri Islam <3 Tahu tak aku kat mana ? Ok tak tanya .


Johan Kawad .


Kadet Bombaaaaaaa


PBSM 


Suka dengan persembahan Pandu Puteri .Comel >.< 


Kadet polis punya kawad tak payah komen sangatla .Smart habis .Opening lagu SPY - Super Junior .

Puteri Islam ? Opening lagu troublemaker .Topeng aku tercabut awal awal lagi .Video kawad di-uploaded ke youtube .Tak sangka waktu keluar barisan semua sama :)



Cerita hari Jumaat ( 28 sept  2012)

Hari Anugerah .Aku cuma dapat anugerah akademik untuk 3 a .Sebenarnya tak sangka dapat .Sebab ? C sampai 4 weh .Even yang dapat 1 A pun tak banyak A macam aku .

Apapun aku gembira sangat geo aku dapat A walaupun atas pagar .Alhamdulillah :3

Alhamdulillah at least dapat anugerah .Untuk akhir tahun ni hope dapat yang lebih baik .

And satu lagi  ada persembahan macam macam .Koir , silat , taekwando , orchestra , itu je :P

Aku involved dalam orchestra .Serius , sangat baru dalam orchestra .Aku takdela pandai main sangat .Baru 2 bulan belajar , haha.

Tapi waktu aku main tu ... *dengan band la * ada sorang uncle ni rakam tau .Tup tup gi upload kat youtube. Dah watch empat empat perfomance .Kalau orang tengok memang tau la aku tak berapa main lagi :)) Biar la .Satu je nak komen , aku  nampak hodoh :(

Selalu nampak aku pulak tu , adoiii :P


Yeah ! No one will see me ! *evil laugh * 
Faris : masuk orchestra ekk ?
Me : nodded
Faris : *tepuk tepuk*
Me : monolog dalaman : 'kalau kau nampak aku main nanti , jangan menyesal tau ':P

Hiatus .


Seriusly rasa malas nak berblogging .For the upcoming final exam I hope I do very well and getting better .Bukan semua dapat pass final exam ni .Gerun plak .


Next week is a very busy week .Ada presentation sejarah maybe , drama , kawad .4 weeks before final exam >.< 

Edited #1 Cherish .




Banyak yang aku ubah , ngeh ngeh .


aku tak tahu macam mana nak delete blog dengan layout baru ni .Stress ! 

Timbang berat blog dan mogok Jalur Gemilang




Seb baik ringan .Uhuk uhuk -.- Timbang berat blog kat sini : CAK ?  Yang berat tu buang lah widget yang tak penting .Tapi kalau blogskin yang berat memang dah kes parah dah tu .

Ada yang tanya aku guna blogskin ke apa .Ada yang keliru .Yang sekarang aku guna ni blogskin ok .Tahu tak nampak cam blogskin pun .Camna lah aku edit sampai jadi camtu -.- 


Apa ni .Elok elok bendera malasia cun warna uh nak ditukar lak .Bendera sekarang ni dah cukup gemilang dah .Dah cukup cun dah .Kenapa nak disamakan dengan negara negara lain ? 

ps://ceh mogok la sangat -.- Cuma tak setuju .