So sad



I lost my confidence .I felt so stupid .I felt down .Haters ? Awwhhh just let them , they mean nothing to me. A person that talk behind you is the person you should leave behind .Now to keeps ragind back and forth in my mind is that I could'nt get rid of myself from this social life .Addicted to twitter .Addicted to facebook .

Okay , my mum said Puan Sri gave advice about keep an eye about teens .Teens is MEEEE. So I really want to improve myself .I want to get better and get rid this social life now .I want to delete history and fill them with sasbadionline -.- Not going to open facebook .Twitter also .

I hate my result .How bad I am .Getting worse .Ohhh , and get rid of youtube too .Im always stuck in EllenShow like that was un'prevent'able *that's not a word , uhh*.

Im also will be going to Lumut Perak for holidays .Even worse that 's before exam .Can't enjoy much .And I hate today .I could'nt rise up early because my brother keep my cellphone .I was really mad back then .URGHHH .15 days before exam .

I END THIS ADDICTION FOR NOW .Bismillahirrahmanirrahim

Siti Nur Aisyah
Hiatus from 13 October - 9 November
ps:// Exam is just around the corner .



#1 Wordless



Unperfect .



Dalam dunia ni mungkin dalam ceruk yang tak diketahui , dalam duri , dalam selimut , mesti ada seorang dua .Mesti ada seorang atau dua yang benci kita .Let me share my experience .Waktu saya darjah 4 ada orang tak nak kawan dengan kawan dengan saya sebab dia kata hidung saya besar .Waktu form 1 orang kata hidung saya macam Squidword .Tak tau nak eja nama watak tu -.-

And mesti ada sorang dua orang yang kaki mengejek mak bapa kita , mak bapa orang .Mesti ada punya .Kalau tak ada memang tak sah .

And lagi lah , aku ni kan tak kurus .Tak slim kan .Mulalah orang nak kata aku gemuk la .Tapi aku memang gemuk pun .So what ?

Hidung aku macam squidword .Tapi kenapa cuma sorang dua je yang cakap ? Kenapa bukan satu dunia yang cakap ? Mata rosak kot .Something wrong with you r eyes ............ wuuuuuuuuuuuu.

One thing , if you play with my name , it's ok .But if you play with my parents name , YOU DIE !

Bukan semua orang sempurna .And sebelum kita nak ejek kan , put yourself in others shoes -.- Yang mengejek orang tapi orang ejek dia balik dia menangis memang .Kena betul .

Weee...........first time aku ada kawan dari luar negara .Sorry ... -.- jakun terlebih  .But this time I really friends with her. Tweeting with her , and she really shared her information with me .I think she's open minded :D Maddi Doherty <3



Having a good time :D


Yeahh .Assalamualaikum and hi .Tadi banyak sangat bersin hmmmm ;p Exam dalam 2 minggu lagi Im so scared and nervous ... but if you ever experienced this , you deserved my high 5 -___-

-> compared to your friends achievement
-> compared to your siblings
-> compared to your neighbours
-> feel really stresss
-> feel really dumb.

I really hate to talk about my newest result .But ... I have to .Bahasa Inggeris je naik .Tapi naik 2 markah .Still markah atas pagar .Markah paras bahaya .Bahaya nak mampus .My health is bad so I think that affects my marks a bit :/ Maybe a lot .

Really hope I did better on final exam .

And ! I really excited to talk about this girl .Yeahh , this girl .She 's beautiful and kind .Her name is Maddi :D She's a lovatic like me too .

She DM me recently and gave her facebook account link .Tapi takutla nak add dia .Entahla .Mungkin dia tak suka orang Islam , hijabster like me .Tapi kan... aku nya twitter mesti Maddi tahu aku muslim dari twitcon .But entahla .:/ Takut nanti dia tak terima .

Ala , just add her ! :D I love the fact she's an obsessed lovatic like me too.

Hayyans


Hari ni tak sangka ada kehadiran pelajar baru hari ni .Nama dia Fatin Aqilah  .Dari Melaka .First impression : Sweet , humble .Buttt , itu baru sehari kenal dia .So stop judging :)

Jadi sekarang we have a family with 26 bees .Awww , kejamnya :P I love them .Tiada siapa yang tahu *pfft*

Sekarang ni still takde link facebook and twitter Aqilah .Nanti nak tanya :) Aqilah , welcome ! Birthday lambat lagi kan hehe .11 November 2012 :D Hari ni birthday @SitiNurNabilahh .My fake twin .Ramai kata kami sama .

Nabilah : Muka kitorang sama tak ?
Me : *please say no no no no no no * tak sama kan ?
Them : sama
Me : *trollface*
Nabilah : *cheering baby * 

Gonna miss 2 Ibnu Hayyan next year .Please , nak kekal dalam ibh .Best class ever .Korang , good luck exam ! Gambatte ne !