Unperfect .



Dalam dunia ni mungkin dalam ceruk yang tak diketahui , dalam duri , dalam selimut , mesti ada seorang dua .Mesti ada seorang atau dua yang benci kita .Let me share my experience .Waktu saya darjah 4 ada orang tak nak kawan dengan kawan dengan saya sebab dia kata hidung saya besar .Waktu form 1 orang kata hidung saya macam Squidword .Tak tau nak eja nama watak tu -.-

And mesti ada sorang dua orang yang kaki mengejek mak bapa kita , mak bapa orang .Mesti ada punya .Kalau tak ada memang tak sah .

And lagi lah , aku ni kan tak kurus .Tak slim kan .Mulalah orang nak kata aku gemuk la .Tapi aku memang gemuk pun .So what ?

Hidung aku macam squidword .Tapi kenapa cuma sorang dua je yang cakap ? Kenapa bukan satu dunia yang cakap ? Mata rosak kot .Something wrong with you r eyes ............ wuuuuuuuuuuuu.

One thing , if you play with my name , it's ok .But if you play with my parents name , YOU DIE !

Bukan semua orang sempurna .And sebelum kita nak ejek kan , put yourself in others shoes -.- Yang mengejek orang tapi orang ejek dia balik dia menangis memang .Kena betul .

Weee...........first time aku ada kawan dari luar negara .Sorry ... -.- jakun terlebih  .But this time I really friends with her. Tweeting with her , and she really shared her information with me .I think she's open minded :D Maddi Doherty <3



No comments: