Breath-taking day at Times Square (Part 2)


Aku kena habiskan post ni cepat sebab nak gi Ipoh lepas ni .Ok .Lepas roller coaster ... Ha ! Aku terjumpa Aqilah , kawan lama aku .Itupun waktu tu aku dah dalam coaster tu .Entah dia nampak tak aku lambai balik .Tak berapa nampak tanpa spectacles. Lepas tu aku repeat ride tu balik dengan makcik aku .Best la pulak , hehe >.< Especially bila lalu setiap 'ombak rindu' .Terbalik - balik .Nasib baik aku tak pening or muntah .


ps:// kawan - kawan lama aku kata muka aku lain sangat .Muka diorang sama je -.-

Pastu aku gi train budak - budak tu .Tak tau nama apa -.- Bantai sahaja .

Bumper car  

Aku ada jumpa lelaki - lelaki yang pernah classmate ngan aku dulu .Ala ... tingginya ;p Best main bumper car .First time aku boleh control , haha .


Dizzy Izzy 

Benda ni tak mencabar pun *eleh * Tapi laju and best la jugak .Aku yang duk tengah terpaksa menyandar di tepi kiri .Wind force , haha


Ride tu aku naik dua kali .Lol -.-

Lepas tu aku pergi naik Spinning Orbit balik .Kali ni naik sorang sorang .And then naik yang benda ni  .


nampak tak bulatan tu ? Ha , Permainan ni laju je :) Aku naik dua kali gak , hehe .Habis menyandar ke tepi aku -.-


Dna Mixer 


Permainan ni menyakitkan betul .Dan buat aku menjerit .Bila aku berpusing , aku terhempas .Kurang asam , haha >.< Aku suka mainan ni .Nak try lagi tapi berpeluang try sekali je .It goes round and round 8) 

Lepas naik ni Paksu ngan abang aku memang pening sangat dah .Diorang memecut ke tandas .Aku ok je .Lepas tu kitorang naik Space Attack balik .Yang pusing 360 degree tu .Aku tak menjerit dah .Cuba adalah sikit - sikit .Yang sebelah aku tu kan lelaki .Dia jerit -jerit .Depan lelaki tu geng dia .Diorang menjerit sekali .Haiyoo , haha XD 

And lastly sebelum aku balik , aku teman abang aku naik roller coaster :D That's all .bye ! Nak bertolak dah ni !












No comments: