I miss you .



Candid Safiah cantik gak .Ok lah ...  Aku gemuk gila dalam gambar tu , actually memang gemok dah pun :3 Hmm , aku sendiri lupa bila kitorang hang out .Rasanya minggu lepas .Minggu yang paling aku suka .Paling aku rindu lah .Bila ingat balik , siapalah yang tak rindu kawan lama .Kawan yang tak jumpa 2 tahun .

Izzah , sorry sebab tak ajak kau .Nombor kau yang sepatutnya hilang dalam handphone aku lesap .Sim aku kan rosak ,waktu tauke tu tukar sim aku habis hilang contact .Aku macam dah meraung dah tau tak -.-

Safiah , thanks sebab sanggup ambil aku , kalau takde kau memang tak jejak kaki lah aku kat Alamanda tu , susah bebenor nak minta permission .What-so-ever permission lah .Thanks ye *wink*

Ada satu insiden lah , bile kitorang cari si Syima .Dia kata dia ada dekat PDI .Aku dengar macam FBI dah .Macam ni lah ..

Syima : FBI ! Aku kat FBI !
Safiah : hah ? sengal ah ! *cakap kat aku* pdi kat mana ?
Me : Ntah .
Safiah : Weh ko kat ne ?
Syima : Kedai
Safiah : Kedai mana ? Sengal lah kau ni ! 

And then as we took a short walk tiba - tiba retina mata aku ternampak satu kedai merah .PDI .Eh ? Kesian Syima jalan jauh - jauh .Ala biarla .Maklumlah dah kurus .Kena exercise sikit kan .Biar kurus kering nampak tulang okay ? *joke*

Waktu dah sampai dekat tempat Syima cakap tu aku adalah ternampak seorang gadis berpurdah melekat macam spiderman dekat dinding .Tengok betul - betul rupanya Syima .Haish Syima ni .Mau aku lempang kau tengah - tengah Alamanda tu .Aku gelak je haha XD

Lepastu kitorang rekod video untuk Izzah yang entah kemana .Hilang jejak .Serius aku gemok gila sampai Husna panggil aku makcik .Iye , ada satu masa yang aku terserempak dengan Husna , dan classmate aku yang baik belaka :3 Kecuali Husna .Eh , Husna baik lawannya ;p

Ada satu insiden yang aku bermesej dengan Safiah kat KFC .Waktu tu aku dating dengan abang aku .Nyum nyum boleh dia ratah ayam percik .Aku makan Sundae je .Bukan diet , simpan duit .Get it ? Good. Safiah buat eye to eye contact dengan aku .Dia memang sampai bila tak puas hati .Dia rindu aku , oppss .Sorry yepp.

Dan Syima ada buat lambaian cinta dekat undentified humans bila dekat luar Alamanda .Ala , kat mana tah .Dekat je weh .Dia lambai je .Dan kitorang ada tangkap gambar banyak - banyak .Sekarang sudah selamat di-upload dalam facebook .Safiah macam biasa , cool je .Korang pakat pakai eyeliner ye , lain kali spare satu untuk aku , nak guna untuk something special .Mungkin nak calit kat korang ke , wakaka .

ps:// Ko nak pilih kek pun ajak aku , hesh Syima ni

ps:// apa yang lawak sangat dalam ni Safiah ? :p

Hari tu jugak aku makan kat Tutti Frutti .First time nak buat macam mana .Sedap gile <3

Makan dekat Secret Recipe , dan banyak lagi benda yang kita buat .Seriusly diorang antara orang yang buat aku menangis .Senang betul diorang sentuh the side of me yang lembut gitu .Pfft , lembut apanya -.- *kutuk diri sendiri lol * Aku tak puas hati sebab aku rindu diorang sangat sangat .

Syima - sayang kau , eh what the hell asal aku rasa nak menangis ni -.- Take care baby , harap boleh jumpa kau setiap hari nanti .
Safiah - Rocker Safiah .Serius aku rindu kau <3 susah nak describe camne aku nak usik kau lagi .
Izzah - sorry sebab jarang layan kau , aku bukan apa .Kau janganlah anggap aku sombong .But sebenarnya aku ambil berat akan kau .Dahla aku rasa nak menangis .Maafkan kesalahan aku .
Aku harap aku boleh jumpa korang lagi ,  susah aku nak ermm cakap lagi ;') I miss every moments we have been through every words you said <3 Cd SCPE tu aku simpan lagi :D

No comments: