My Holiday




I miss blog .Hi blog .Lama kan kita tak jumpa .Awaklah blog saya yang ke-4 .Blog pertama sudah selamat saya delete .You are my new unprivate .Dah itu sahaja ya .Memories are memories .Well , exam is doing great but the results are freaking me out .Yeah ada sedikit kesalahan sebesar zarah dekat saps .Rasanya sebesar gajah -.-

My geo marks cikgu pergi tolak 8 markah dari markah asal geo aku .Betapa besarnya perbezaannya tapi still dalam gred yang sama huahua .

Anyway esok aku nak pergi Genting Highlands :) Hehe .Lama tak pergi .Cyclone tak cuba lagi and nak cabar abang ngan adik yang boleh tahan pengecut .Aku nak cuba semua .Nak jadi budak darjah 6 balik .Back to that time , aku sangat gemuk yo .Eh padahal sekarang pun sama .Bulan Ogos berat aku 47 .Sekarang erghhh .Sekarang ..... even paksu aku kata aku gemuk .Alahai .

My body fact - gain weight super instant 

Aku terima sahaja figura aku yang memang tembam ni :3 Dari obesiti tahap gergasi baik tembam tahap sipi-sipi *eh sipi-sipi ke ? *

That's all aku nak cakap -.- Happy Deepavali .


No comments: