Timbang berat blog lagi ~


Yeah ! :) So for people who asking me or wonder where I get this skin , I want to say that I learn to do it myself .I did'nt download blogskin .Ok sebenarnya memang suka sangat guna blogskin dulu ^_^ .Lepastu suka main ubah- ubah design .And ada lah satu hari I found a tutorial on how to do your own blogskin , 1 column and 2 column .First try memang susah nak mati .Dah la rumit .Tapi dah lama- lama memang dah biasa and jadilah macam sekarang .

Credit ? Ramai pengguna blogskin yang edit blogskin guna code sendiri letak credit .Saya malas nak letak .Cheers .Lain kali saya letak , hehe .

Blogskin memang ringan , yeah memang ringan .Tapi bergantung juga kepada berapa widget korang letak .Ada blog yang classic template tapi loading lambat .Banyak sangat widget dia letak .fairy la , bomb la -.- Ok , mana ada bomb , haha .


Tapi kalau anda malas nak mengedit memang recommend blogskin la .Satu sahaja fakta yang mungkin korang tak suka .Bila korang blogwalking mesti banyak jumpa design sama kan ? Mulala rasa tak selesa .Tapi terpulanglah ye .Nak guna blogskin , simple template ataupun edit sendiri :) Memang trend sekarang blogskin .



No comments: