FIVERS HIJABIS GIVEAWAY BY MV




Kali ni join giveaway yang ni pula :) Tuan blog dia kreatif je , serius nama giveaway menyengatttt tau tak ! Hadiah dia lagilah >.< Pokoknya , pokoknya harus ditebang ! 

Syarat-syarat :-
Wajib Follow blog Mrs Violet (SINI) sudah difollow , nak upah ? ok just kidding :3
Follow twitter (SINI) *wajib bagi yg ada twitter* nasib baik ada twitter , fuhhhh
Buat entry bertajuk "Fivers Hijabis Giveaway by MV" , letak banner dan link kan ke entry ni. mission accomplish !
Tag sekurang-kurangnya 2 orang rakan blogger *pastikan mereka tahu* dah kacau diorang dah 
Hantar link entry di comment box di bawah entry ni . nak buat kejap lagi , sabar ye :)

Ok sekarang sesi memilih orang yang bakal submit entry giveaway ini juga :3 Esok baru saya tag ok , bye !

.

.

.

.

.

.

Hurm , kang ada yang mengamuk tak tentu pasal .Nah , cik-cik comel yang bertuah : puteri santubong dan puteri sejinjang .Siapa ingat cerita tu lagi ??? Serius nama tu terlintas dalam kepala , lebih 5 tahun tak sebut nama tu 0.0 

Bukti yang diapprove oleh tuan blog sendiri , kui kui kui .


twitter - follow melalui username @candie_me

dah macam gambar zombie dah aku -.- efek google yang magical sangat kot 




3 comments:

Mrs Violet said...

Tq sudi join GA ni.
Ada penambahan syarat :-
Tolong follow blog ini ye-

http://sayacikamal.blogspot.com/

Cik Amal sudi sponsor Topup RM 5(x2) *jangan risau, cik amal sorang je sponsor GA ni. Tak akan ada sponsor lain dah* Thank you (:

Suue said...

Assalamualaikom and holla! Sue datang dr GA sama. Nak lawat sue tak? http://a-awesomee.blogspot.com/2012/12/fivers-hijabis-giveaway-by-mv.html

Nak join contest menarik? http://a-awesomee.blogspot.com/2012/12/contest-kind-of-boy-that-im-attracted.html

Nak happykan birthday girl tak? Jomlah.. http://a-awesomee.blogspot.com/2012/12/erin-kahars-birthday-d.html

Nak hadiah awesome? http://a-awesomee.blogspot.com/2012/12/year-end-first-ga-by-fnz.html

Ok, ni last ek? Jom asah bakat terpendam? http://a-awesomee.blogspot.com/2012/12/contest-love-story.html

Bai! :*

Mrs Violet said...

Salam, MV datang melawat peserta. GA bakal tamat pada pukul 12 tengah hari. Nantikan pengumuman pemenang nanti ye. Tarikh umum pemenang : 24 ataupun 25 Januari 2013. Tq (: