Giveaway : Jom Mari Berkenalan by Sang Puteri



Kali ni join giveaway Jom Mari Berkenalan ^ ^ Kreatif lah nama giveaway dia dan cara penyampaian giveaway dia .Tuan blog dia pun comel :)

Ohh , orang Brunei ye :D


Nama anda: Siti Nur Aisyah
Nama panggilan: Aisyah / Aisya / Siti
Umur sekarang: 14 Tahun
Sekarang tinggal dimana:  Putrajaya , Malaysia
Warna kegemaran : Pink , Babyblue , dan purple 

Yang nombor follower tu susah sikit saya nak tulis .Sebab follower Chien cepat meningkat .Jadi saya tertinggal jauh di belakang :(

Aisey , hadiah ada dress lagi ha ^ ^ hehe .


3 comments:

Chien si puteri said...

owner blog!
GA time: Jom Mari Berkenalan By Sang Puteri dah tamat pukul 10 malam tadi. mari singgah dan tengok sini senerai peserta dah dilistkan.
>>>http://chien-puterirahsia.blogspot.com/2012/12/senarai-peserta-ga-jom-mari-berkenalan.html

( kalau rasa-rasa belum follow dan like page pihak sponsor, tolong lengkapkan)

Amalia said...

assalamualaikum aisyah perkenalan saya amalia. BW here dr GA sama :)

ni ada GA baru jom join sama nak?

http://leyacasandra.blogspot.com/2012/12/giveaway-by-cartieca-story.html

Chien si puteri said...

untuk maklumat semua peserta ,Pengumuman Pemenang GA jom Mari Berkenalan By Sang Puteri telah ada, mari tengok...

>>>http://chien-puterirahsia.blogspot.com/2012/12/pengumuman-pemenang-ga-jom-mari.html