Pemenang Giveaway Aisya Dan Dyana ~


Tibalah masa yang saya nantikan *rasa sedih tiba-tiba* huhu .Memang waktu umum pemenang ni waktu paling contagious bagi Aisya XD Ok jom ~

Sebelum tu tolong check nombor anda di sini :) YOUR LUCKY NUMBER 

Pemenang Header dari Deyawanny 


Pemenang Banner dari Deyawanny 


Pemenang review blog dan bloglist dari Nik Ainaa






Pemenang banner dari Nabila Medan 
Pemenang Forever 21 earrings dari Fluffy Bunny  *penyakit jealous datang*

Pemenang diskaun 25% novel preloved (Deyawanny)





Review di blog Deyawanny 



Bloglist di blog Deyawanny *deyawanny ni memang murah hati =)*





Diskaun 10% pembelian lens (Deyawanny)











Pemenang header dari Atiqah




Pemenang Maxi Dress dari Da Vintage Violet 


Tahniah kepada semua pemenang !!! 29 pemenang kesemuanya .Maksudnya , separuh dari peserta giveaway ni terima hadiah .Wuu , maxi dress dengan earrings tu yang tak tahan :3 Ok , hubungi sponsor .Link facebook sponsor Aisya dah letak :) Nak message sponsor apa ? Yang blog review bawah nama sponsor yang sama contohnya Deyawanny ... saya ada letak link dia .Hmmm .Ok lah nak catatakan satu - satu .

PERHATIANN!!!Pemenang review blog Deyawanny , diskaun 10% lens , diskaun preloved , banner , header dan blogslist boleh hubungi Deyawanny di sini -> https://www.facebook.com/nur.ilias
Pemenang banner dari Nabila Medan hubungi kak Nabila kat sini .Pemenang maxi dress hubungi Da Vintage di sini  .Pemenang review dan bloglist dari Nik Ainaa hubungi dia di sini  Pemenang earrings boleh hubungi Fluffy Bunny kat sini  .Apa lagi eh ? Ohh , pemenang header dari Atiqah contact Atiqah dekat sini  .

Pemenang top referral - awak yang comel :) Bersedialah untuk direview .ohoho~  Top referral akan dimasukkan dalam bloglist saya sehingga habis pmr 2013 .Kenapa ? Sebab saya tak akan guna internet mulai 1 Januari -.- Maknanya takkan berupdate lah blog ni sampai habis pmr .

Nama :
Url blog:
Dari giveaway apa :
Menang apa :
Kalau ada apa - apa kelemahan , saya minta maaf .Kalau masih tak faham lagi boleh komen :) Yang baik itu datang daripada Allah dan yang lemah itu  daripada saya sendiri .

Maaf sangat-sangat kalau ada nombor sama .Kalau menang 2 hadiah komen ASAP .Dah check banyak kali .Mr random ni pun suka pilih nombor sama -.- hehe

TAHNIAHHHHH !!!!!!!! 

15 comments:

Nurul Nabila Husna said...

Alhamdulillah menang blog review. Hm, kalau yang menang blog review cane?

Dinie Aainaa said...

Numb 47 ;)

Nurul Atiqah said...

Ada yang dapat hadiah banyak kali la. Huhuhuhu

Nurul Atiqah said...

No. 30,44,34,24,6

diyana olala said...

sedihnya x menang :( btw, tahniah kpd para pemenang :D

Nur Amiera said...

#45 alhamdulillah menang :)

Aisya Simpson said...

@Nurul Nabila Husna blog review dari siapa ? :) Dah letak link facebook sponsor .

mailey jayley said...

Yeah ! ! Mai dpt 2 hadiah ! Blog Review & Lens . . btw, how to get the lens ?

Nur Sharwani said...

dik,

yg hadiahdiskaun 35% novel tu bukan 35% adik silapkot.cuba cek tgok..akk rasa 25%

Aisya Simpson said...

@Nur Sharwani Ohh 0.0 sorry ye .Dah update :D

Aisya Simpson said...

@Nurul Atiqah Nasib baik awak ingatkan v.v

Nur hanim said...

Alhamdulillah menang blog review.

Miss NR said...

Alhamdulillah..menag diskaun novel preloved. Diskaun ni sampai bila ek? :)

Aisya Zulkefle said...

@Miss NR Yang tu saya tak pasti :) Cuba tanya sponsornya

farhah ;p said...

salam banner tu akan diberia ke .. sy xdapat nak kontak guna fb sbb kena hack .. kontak dri email je boleh ?