Say I Love You


Hari ni Aisya baru sahaja habis tengok episode 13 .Kena tunggu 2-3 hari untuk beberapa episode dilancarkan .Erghhh , ending part ada menangis sekejap .Sikit je .2 titik air mata ? :3 Serius cerita ni memang best .Ada versi komik dan drama .Malas nak baca komik online , tengok drama pun jadilah .Memang ada dua jenis orang , satu yang suka menghayati penulisan dan jalas cerita , ada yang macam saya , nak yang nampak 'hidup'. Ecece XD

Lepas dah habis episode tu , mata tengok atas .Habis dah ??? Erk ! Sedih ! Lepas ni nak yang live action punya , tapi ada ke yang muka macam Mei dengan Yamato 0.0 

Watak utama dalam cerita ni Tachibana Mei atau Mei (gambar) dan Yamato :) Hukhuk .


Terjumpa gambar ni dalam weheartit .Ummmm .Thanks Mai :3 for recommend this story .Sweet :3 Not wishing to have a guy like Yamato .Ok malas nak cakap pasal jodoh sekarang .THE END .Siapa otaku , memang recommend gila cerita ni >.< *not an otaku for sure*

Search di google 'sukitte ii na yo' atau 'say i love you' nanti keluarlah .Cerita ni mengisahkan Tachibana Mei yang agak pendiam .Dia agak tomboi dan selalu dibuli .Takde sape pernah dengar dia bercakap .Satu hari ... ya satu hari ada salah faham di antara Mei dan Yamato .Yamato boleh dikatakan lelaki popular di sekolah Mei .Dan disitulah love story mereka bermula .YamaMei for the win !! *main reka nama couple*


1 comment:

Diya Sesame said...

hai jom join :)
http://diyasesame.blogspot.com/2012/12/segmen-free-gifs-from-diya-sesame.html