Tamat Sudah Giveaway !!!




Wahh ! Aisya pikir memang takde sapa nak join giveaway .Rasanya dah 4 hari berlalu dan baru 20 lebih .Aisya dan Dyana cadang nak tamatkan hari ni .We decided the date .Aisya dah pasrah dari awal , memang target 50 orang yang join tapi baru 20 orang yang join .Tapi macam orang kata , always believe .Sebab tu lah letak gambar Justin Bieber :p 

Alhamdulillah , hari last baru ramai orang join .Memang hari ni , hari blogwalking sedunia *eceh* .Dah kali ke berapa ulang benda sama .Singgah blog , follow .Tambah stress lagi dengan newbie yang paksa suruh follow blog .Hmmm , nama pun newbie .Nanti bila dah lama dalam berblogging paham la sakit hati macam mana , hehe .

Ni nak sentuh sikit ni kepada yang tak letak widget follower .Rasanya dah kali keberapa tekan butang follow , still tak tunjuk "You have follow blablablabla already" atau sebagainya .Blogskins memang WAJIB letak widget follower .Nanti tak masuk 'follow' tu .

Sikit lagi nak sampai target .49 orang join .Tapi tak apa , macam best je jadi penganjur giveaway tehee =p rasa nak bagi hug dari skrin .Meh nak peluk ... ermmm .Rasa tak badan panas ? Kalau tak panas .. saya tak sayang awak ! *joke je , huhu *

Lepas ni nak buat entri pemenang .Esok baru publish .Muehehe .Nak cari Dyana .Harap- harap dia on fb yawwww.

No comments: