Quite Random

Assalamualaikum , huhu dah lama aku menyepi dari dunia blogging .2013 setakat ni sangat awesome .Im so happy but quite missing many people lately .Makin tinggalkan sekolah lama makin rindu.Pembetulan , bukan rindu sekolah lama , rindu orang yang menghuni sekolah lama.Terutamanya ex-dormmates.Memang banyak benda yang buat aku happy tahun ni .Aku ada buat target sendiri yang aku pun tak jangka aku akan capai .Antaranya turun 10 kg .Haha , tapi aku turun 5 kg je , dah turun tu kira macam ok.Kalau turun lagi 5kg kang nampak macam tulang rangka.

Actually rakan saya Fara suruh update blog.Peminat setia katanya .Apa yang best kat blog usang ni pun saya tak tahu .Penuh dengan post skema -skema zaman pembukaan blog.Nostalgic gila .And kebelakangan pelajaran quite meningkat tapi tak memuaskan.Mana boleh puas hati dengan result setakat ni kang makin malas nak belajar.Ya Allah.Harap dijauhkan.And dapat kawan baru huhu.Dia baik gila kot .Suka gila puji orang .Kerja dia memuji orang hahaha XD

Hah ,  tak ada idea nak tulis apa lagi.Wishlist aku , ada yang dah dipenuhi.Kamera lomo.Lawoo .Hah itu sahaja .Puas tak Fara ? :3

No comments: